هــــشـــدار: خــطــر دیـکـتـاتـوری!
بله کمسیون ملی انتخابات !
این دیگر از کجا پیدایش شد! ؟
طرح : حذف شورای نگهبان !
نتیجه : دیکتاتوری ! بازگشت رضاخانی دیگر بر صدر قدرت
خبرگزاری فارس: عضو حقوقدان شورای نگهبان هدف طرح کمیسیون ملی انتخابات را دور زدن شورای نگهبان ارزیابی کرد.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، غلامحسین الهام عضو حقوقدان شورای نگهبان که شب گذشته در جلسه هفتگی انصار حزبالله سخن میگفت با تاکید بر اینکه نباید مرعوب شخصیت افراد شویم، گفت: آقای هاشمی شخصیتی دارد در 57 که بحث های عدالت اجتماعی و غیره را پیگیری میکند، یک شخصیتی دارد در دهه آخر 60، همین آدم را در76 ارزیابی کنید، از 83 که دوباره به صحنه باز می گردد بازهم ارزیابی کنید، ببینید که این یکی منحنی خطی است یا سینوسی است.
هــــشـــدار: خــطــر دیـکـتـاتـوری!
بله کمسیون ملی انتخابات !
این دیگر از کجا پیدایش شد! ؟
طرح : حذف شورای نگهبان !
نتیجه : دیکتاتوری ! بازگشت رضاخانی دیگر بر صدر قدرت
خبرگزاری فارس: عضو حقوقدان شورای نگهبان هدف طرح کمیسیون ملی انتخابات را دور زدن شورای نگهبان ارزیابی کرد.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، غلامحسین الهام عضو حقوقدان شورای نگهبان که شب گذشته در جلسه هفتگی انصار حزبالله سخن میگفت با تاکید بر اینکه نباید مرعوب شخصیت افراد شویم، گفت: آقای هاشمی شخصیتی دارد در 57 که بحث های عدالت اجتماعی و غیره را پیگیری میکند، یک شخصیتی دارد در دهه آخر 60، همین آدم را در76 ارزیابی کنید، از 83 که دوباره به صحنه باز می گردد بازهم ارزیابی کنید، ببینید که این یکی منحنی خطی است یا سینوسی است.
وی با اشاره به تغییر گفتمانها در شخصیتها و با بیان اینکه انقلاب با نوساناتی مواجه شده است، افزود:این مشکلی است که ما داشتیم، خیلی آدم ها تند تند تغییر گفتمان و فکر دادند اما بر اساس شرایط خود را همان آدم قبلی نشان دادند، اعتبارشان را از امام (ره) گرفتند ولی حرکتشان حرکت قبلی نبود. گفتند ما در پرتو امام بزرگ شدیم، ما در محضر امامیم، آمدند جلوتر دیدند هیچ نسبتی رفتارشان با امام ندارد، این دوگانگی و نفاق است، ما مشکلی داشتیم که عدهای تلاش کردند بر اساس فضا خود را به گونه ای نشان دهند که جلب رای بکند در عمل راه دیگری رفتند.
*خمینی بسیجیها را مایه فلاح کشور دانست اما هاشمی آنها را بیل به دست نامید
الهام در ادامه با بیان اینکه امام فرمود بسیجی ها مایه فلاح کشورند، اما هاشمی آنها را بیل به دست و جولونبر نامید، گفت: در عمل شاهد بودیم در دوره سازندگی و اصلاحات به نحو تکاملی خط تغییر نظام از درون دنبال شد، اشکال مختلف، یک وقت امام گفت تفکر بسیجی ابزار فلاح و رستگاری کشور است، یک وقت بعد از امام اوایل دهه هفتاد یادتان هست که آقای هاشمی در نماز جمعه گفت، حزب اللهی های جولونبر، بسیجی های چسبیده به بیل، تفکر بسیجی تفکر نوک دماغ بین است و فهم سازندگی را ندارد، لذا باید حذف شوند تا کشور پیشرفت کند، به تدریج دیدیم که ارزشها چیزهای دیگری شد، در سیاست خارجی مسایل به گونه دیگری بروز کرد جلوتر آمدیم در اصلاحات شفاف تر شد، گفتند ولایت فقیه، شورای نگهبان، بسیج و غیره این سمبل های اساسی را تخطئه کردند و می خواستند حذف کنند، بعد به تدریج گفتند ما به سمت فرهنگ تغییر نظام میرویم کنشهای جابجایی نظام که نظام اسلامی به نظام دموکراتیک تبدیل شود،
عضو شورای نگهبان در ادامه با اشاره به انتخابات گذشته بیان داشت: سوالهای احمدی نژاد در مناظره، مرزها را مشخص کرد، احمدینژاد سوال کرد که آقازادههای آنها چه میکنند، اموال و املاک اینها از کجاست؟ اینها همه در حد پرسش مطرح شد و همین پرسش جرقه را زد و مرزبندی ها مشخص شد و آن گفتمان خود را در برابر این گفتمان باخت چون تصنعی بود و به چیز چیز افتاد. یعنی همه چیزشان فروریخت.
**موسوی از نظر فکری در جبهه هاشمی قرار گرفت
عضو حقوقدان شورای نگهبان با اشاره به بیانیههای موسوی، تصریح کرد: اولین بیانیه موسوی این بود که می خواهم ارزش های امام را به سفره مردم بیاورم، به جای نفت، خوب این خوب است، اما خیلی زود این چالش گفتمانی به دولت مستقر کشانده شد یعنی همه تلاش ها معطوف شد به نفی دولت موجود، این اولین پرسش برای ما بود، آن کسی که دغدغه خط امام دارد نگران گفتمان انقلاب است چرا بعد از دو دهه می آید در دوره ای که این شعارها زنده شد، موسوی از نظر فکری در جبهه هاشمی قرار گرفت و از او حمایت کرد.
وی افزود: خوب اگر دغدغه اندیشه امام دارید چرا آن روز که اندیشه امام در خطر بود، در آن جبهه بودید حالا وقتی آمده ای که مردم به این گفتمان امید پیدا کرده اند، در حالی که این امید ایجاد شده است، دولتی برآمده با همین پرچم و شما هم درست در مقابل همین دولت صف آرایی کردید این دولت که همان گفتمان امام را داشت.
* زمانی که برخی فهمیدند رای ندارند به نامه تهدیدآمیز به رهبری اقدام کردند
وی در ادامه با متفاوت دانستن شخصیت موسوی قبل و بعد از مناظره در بین مردم، خاطرنشان کرد: من که خودم اینقدر باور نداشتم که موسوی اینگونه باشد که در دی 88 می بینم، در این حد و به این سرعت سقوط و این مقدار انحراف را من هم باور نمی کنم. این مرزبندی مردم را به صحنه آورد، اینها هنوز مایوس نبودند فکر می کردند که مردم را دارند، مغرور هم شده بودند به کمک های نامشروع و خارجی به رانتها و غیره، یعنی رسما هم اینها را بروز دادند.
الهام آشفته کردن جامعه را فاز دوم فتنه گران بعد از عدم تمکین به رای مردم دانست و گفت: همسر همین آقایی که نامه را نوشت گفت اگر موسوی برنده نشد به خیابانها بریزید، ناشی گری کرد، بی بی سی هم همین را می گفت؛ این واقعیت نشانگر یک برنامه هدفمند که نقش یک کودتا را به جای انتخابات بازی میکرد، بود.
*امام سوزی واقعی روز قدس بود نه 16 آذر
الهام در ادامه با اشاره به حوادث روز قدس، گفت: من در برابر اتفاقات روز قدس، 13 آبان و 16 آذر را چندان مهم نمی دانم، اینها امام را روز قدس سوزاندند، تصویر امام را در 16 آذر به آتش کشیدند ولی فکر امام را در روز قدس به آتش کشیدند امام سوزی روز قدس اتفاق افتاد، برخیها عمق کینهشان را به مردم و انقلاب اسلامی در روز 16 آذر بروز دادند.
*احمدی نژاد برای ما هنوز احمدی نژاد است
این عضو شورای نگهبان در ادامه با بیان اینکه می خواهند عبور از احمدی نژاد را در فاز بعدی از سناریو مطرح کنند، در حالی که احمدی نژاد نقش سرباز مهمی در خنثی سازی این فتنه بازی کرد، ابراز داشت: من احمدی نژاد را یک سرباز ملی می دانم که رهبری را خرسند کرده است، رهبر نباید در خاکریز جلو باشد، باید حواسمان به همه ابعاد قضیه باشد. یک حرف هم داریم با خود احمدی نژاد که چیزی که ایشان به دست آورده یک ودیعه الهی است و باید از آن حفاظت شود حفاظت از به دست آوردن مهم تر است همان عدالت و مبارزه بافساد باید جدی پیگ?ری شود، یک دولت پاک و مطهر و احمدی نژاد هنوز هم همان شاکله را برای ما دارد و حفظ کرده و همان حمایت ملت هم وجود دارد.
وی در ادامه گفت: من این حرف را از این جهت می گویم که الان یک عده ای برون رفت از این مسایل را عبور از احمدی نژاد میدانند، این همه تلاش کردیم حالا می گویند احمدی نژاد را فراموش کنید، یا اینکه اسم احمدی نژاد را نیاورید، یک آقازاده ای که اصلا از آقازاده ها هم جلوتر رفت، گفت عامل فتنه احمدی نژاد است، من یاد صفین می افتم، گفتند آن کسی که عمار را کشت علی بود که او را به جنگ فرستاد در حالی که لشکر شام قاتل عمار بود، این ملاک حق و باطل است، حالا هم این آقازاده این چرت ها را می گوید.
غلامحسین الهام حوادث بعد از انقلاب اسلامی از جمله حوادث اخیر حاکی از روحیه ضد دیکتاتوری ولایت فقیه دانست و خاطرنشان کرد: جایگاه رهبری در میان این همه شخصیت هایی که در برابر تفکر انقلاب ایستادند مشخص شد، مدیریت اینها شخصیتی الهی می خواهد که آنرا شاهد بودیم و روح و جایگاه ولایت فقیه تثبیت شد.
*هاشمی همواره دنبال این بود که شورای نگهبان را دور بزند
الهام در ادامه درباره طرح موسوم به کمیسیون ملی انتخابات نیز گفت: الان یک پروژه ای که در مجمع تشخیص مصلحت نظام در حال بررسی است و می خواهند یک کمیسیون انتخابات تشکیل دهند از این قرار است که این یکی از آن فتنه هاست که عرض کردم و دنباله طرح کودتا است نه از دوره فتنه اخیر کودتای سبز بلکه از دوران اصلاحات و خاتمی، آقای هاشمی همواره دنبال این بود که شورای نگهبان را دور بزند.
عضو حقوقدان شورای نگهبان افزود: در انتخابات هم به عنوان منجی آمد گفت بیایید مجمع تشخیص موضوع را حل کند، ولی تلاش اینها بیهوده است. آنچه که می گویند وزیر کشور نامه ای به مقام معظم رهبری داده است این حرفها نیست، ما در انتخابات مشکلاتی داریم، مشکلات این است که هزینه های انتخاباتی ما بالاست، نفس انتخابات را ما هیچ گاه خدشه ای بر آن وارد نمی دانیم ما هر سال یک انتخابات داشتیم خوب برای مردم این هزینه دارد، از یک طرف اینکه هر ساله فضای انتخابات در کشور ایجاد می شود مطلوب است اما اثر منفی می گذارد روی نظام اداری. فرهنگ اسلامی می گوید که کار نباید آسیبی ببیند، هم هزینه های مالی و هم هزینه های اداری بالا می رود.
الهام گفت: ما اگر می توانستیم یک مقداری انتخابات را تجمیع کنیم مناسب بود مثلا برگزاری انتخابات ریاست جمهوری با انتخابات خبرگان، انتخابات مجلس با شوراها هماهنگ می شد، یک جوری تطبیق می کردیم که مردم همزمان به دو انتخاب رای می دادند.
وی ادامه داد: خوب ما مشکل قانون اساسی داشتیم، مثلا دوره مجلس فرضا خرداد تمام می شود، دوره ریاست جمهوری هم چهار سال است، سال بعد تمام می شود، دوره خبرگان هشت سال یک بار می تواند با یکی از اینها منطبق شود، لذا زمان یک جوری است که تطابق ندارد، برخلاف قانون اساسی هم نمی شود که مدت را کوتاه یا زیاد کرد.
عضو حقوقدان شورای نگهبان گفت: یک مورد باید اینکار را می کردیم، مثلا ریاست جمهوری کمتر یا بیشتر می شد یا مجلس کمتر یا بیشتر می شد، خبرگان هم که تحت آیین نامه خبرگان است و مشکلی ندارد، شوراها هم دست مجلس است، اما ریاست جمهوری و مجلس شورای اسلامی دست قانون اساسی است، باید یک تدبیری می کردیم،
وی افزود: یک طرحی داده شد برای تجمیع انتخابات، خوب به مجلس رفت و تصویب نشد، این نامه ای که وزیر وقت کشور نوشت یک قسمتی از آن همین است، فکر هم دادند که مجمع تشخیص مصلحت نظام راجع به این طرح تحقیق کند، یک سری مسایل هم که شفاف سازی کنیم برای هزینه های انتخاباتی و از این قبیل حرف ها هم زده شده است.
الهام ادامه داد: به یکباره از آن نامه طرحی در آوردند مبنی بر حذف شورای نگهبان از انتخابات، این نبوده است، گفته اند شورای نگهبان را دور بزنیم و یک کمیسیون انتخابات تشکیل دهیم، این برای همیشه خلاف قانون اساسی است.
وی در پایان گفت: خواسته غربی ها به خصوص فعالین حقوق بشری حذف شورای نگهبان و نهادهایی است که از نظام حراست می کند، مطمئن باشید در این طرح ها موفق نخواهند شد، چون شورای نگهبان تایید نمی کند، مجلس هم رای نخواهد داد و مهمتر از همه اینها جایگاه رهبری این موارد را تایید نمی کند.