اختصاصی حقیقت در دنیای مجازی
اعتبار سنجی مشتریان بانکها ؟!!
می شود به جرأت ادعا کرد که انقلاب اسلامی ما تا حالا در درک شرایط و ضرورتهای روز در بین مستضعفین جهان هیچ وقت عقب تر نبوده بلکه همیشه چندین گام از سایر مستضعفین جهان جلوتر و پخته تر در برابر شیاطین و مستکبرین عمل کرده است ، اما آن چیزی که کمی خاطر انسان را مکدر می کند این است که ما بچه شیعه ها در بعضی از موارد از دوستان ضد وال استریتی مان در اروپا و آمریکا عقب بمانیم و بخواهیم قطار نظام انقلابیمان را در ریلی بیندازیم که بیگانگان تا حد ویرانی از آن استفاده کرده و به جائی نرسیده اند و اکنون دادشان درآمده است
همان طور که از عنوان فرعی برمی آید بنده با اعتبار سنجی مشتریان بانکها مشکل دارم چرا ؟!
برای اینکه
1 - اگر منظور از اعتبار سنجی این باشد که هر فردی بتواند به اندازه پولی که دارد وام بگیرد معنایش این خواهد شد که مثلا هر کس چند ده میلیارد اعتبار دارد وام چند ده میلیاردی بگیرد و هر کس پول ندارد یعنی اعتبار ندارد برود بمیرد یا بتواند با جور کردن چندین ضامن معتبر به اندازه اعتبار ضامنین وام بگیرد که این کار به معنای افزایش هرچه بیشتر فاصله طبقاتی خواهد بود !!
2 - این کار هیچ کمکی به جلوگیری از اختلاسهای کلان نخواهد کرد چون مردم عادی بدبخت بیچاره برای گرفتن چندرغاز وام چند میلیونی ماه ها علاف جور کردن ضامن و اعتبار و ..... هزار جور مصیبت دیگر خواهند شد و سرمایه داران عزیز و نورچشمی های محترم ( امثال آقای امیر منصور آریا ) که دستشان به دهانشان می رسد و یک عمر زحمت کشیده اند و ذهن یا دستهای مبارک را به کار انداخته و برای خود اعتباری دست و پا کرده اند به راحتی آب خوردن همان مبالغ ناقابل چند هزار میلیارد تومانی یا کمتر یا بیشتر را دریافت فرموده و به موقع پس خواهند داد و یا اصلا پس نخواهند داد کسی جرأت داره به ایشان بگوید بالای چشم مبارکشان ابرو قرار دارد ؟!